Fireye Explorer Software

Fireye Explorer Communication Software (FEX)

De Fireye Explorer software is een real-time data collectie en monitoring software programma voor gebruik met verschillende Fireye scanners, waaronder de Paragon type 105, de Insight I type 95IRS2, de 95UVS2, de 95DSS2 en de Insight II type 95DDS3 scanner.

De software kan gebruikt worden om de Paragon en de Insight II scanners te programmeren, en geeft verder veel real-time data, in vele formaten, van dat wat de scanner "ziet". De displays zijn allemaal voor-geconfigureerd, om de gegevens in een zo duidelijk mogelijk formaat te kunnen presenteren.

FEX - Fireye Explorer Communication Software

Mogelijkheden:

Informatie is beschikbaar in verschillende formaten, ook afhankelijk van het soort signaal. Analoge signalen zoals de vlam kwaliteit (FQ) kunnen worden weergegeven als bar graphs, of als analoge meter. Ranges en setpoints worden duidelijk weergegeven. Digitale signalen als FLAME ON en FLAME OFF worden ook met kleuren aangegeven.

Er zijn standaard faceplates beschikbaar om de meest gangbare gegevens te kunnen weergeven en instellen. Datalog mogelijkheden van vele signalen, downloaden en uploaden van de parameters van een scanner.

Het wijzingen van parameters is net als bij in scanner beveiligd met een wachtwoord. In de software kunnen ook groepen gebruikers (met beperkte rechten) worden aangemaakt.

FEX levert verder nog een OPC server interface, via Ethernet, om een DSC systeem de mogelijkheid te geven gegevens in te lezen.

Onderstaand enkele voorbeelden van de mogelijkheden:

*

*